piatok 10. februára 2012

Prípravný zápas

"Húrááááá! Sme Majstri sveta v hokeji!" Tak toto sme počuli možno už strašne dávno. Teraz by nás potešilo aj tretie miesto.

Prípravne zápasy sú v plnom prúde a naši hokejisti sú nadupaní energiou a povolenm dumpingom s názvom "Chceme vyhrať a máme nato!". Motivácia je jedným z najzákladnejších vecí, ktoré pri hokejových zápasoch, teda pred nimi, niekedy aj počas nich a ak je dôvod aj po nich môžu našim hokejistom pomôcť vyhrávať zápas za zápasom. Tréner a celý hokejový tým je už pripravený na to aby nám ukázali, čo sa počas zimnej prípravnej sezóny natrénovali. Nové variácie a triky ktoré majú v zálohe určite potešia všetkých nás "FANÚŠIKOV".Dúfame a veríme, že nás nesklamú a bude čomu a komu fandiť. Potom hrdo a od srdca zakričíme znovu znovu Slovenskóóó do toho!!!

Slovensko patrí medzi jednu z "najväčších" krajín, ktoré celému svetu ukazuje, že sme a vieme byť v niečom naozaj dobrí". Úcta patrí nielen našim hokejistom, ale všetkým, ktorí sa na zápasoch podieľajú.

Končím s písaním, pretože práve teraz začína na STV 2 prípravný zápas :) Slovensko - Švajčiarsko Priamy prenos. (Bielorusko 2012)

Ako sa Vám páči tento blog?