utorok 7. mája 2013

Slovensko vs. Nemecko tretí zápas


Včera ma naši hokejisti prekvapili. Nekorčuľovali síce ako pri Fínoch, ale možno urobili aj dobre. Platí tu pravidlo - korčuľuješ dobre, strieľaš zle? Alebo opačné pravidlo – korčuľuješ zle ale streľbu na bránku máš dobrú? Každopádne to nič nemení na výsledku, ktorému som úprimne rád. Nemecko vs. Slovensko 2 : 3 (1 : 0, 1 : 0, 1 : 2).


Prvá tretina bola vyrovnaná ale Nemcom sa napriek tomu podarilo streliť prvý gól. Našich to síce nevyviedlo z miery, ale ani do pohody ich to nedostalo.  V druhej tretine sa zase našim podarilo vyrovnať  „Bliznakom“ (Keďže na zakúpenie interpunkčných znamienok už nezvýšilo, tak neuvádzam ako sa vlastne hráči volajú). V tretej tretine nášho Stanu znovu prekabátila strela a prehrávali sme 2 :1. Ešte že Zaborskemu sa darilo a vyrovnal a 7 minút pred koncom tretej tretiny pridal ešte jeden, ktorý rozhodol zápas. Do konca bolo ešte niečo vyše 6 minút a tak Nemci tlačili, až sa nám triasli kolená bránky J.

Výhra však potešila a dúfam že podobne „zle korčuľovanie a vynikajúce strieľanie“ budú naši ukazovať aj pri najbližšom zápase proti Lotyšsku 9.mája o 19:15 na STV 2. Presný rozpis zápasov.

Česi prehrali 5 : 2


Doterajší priebeh zápasov a výsledky si môžete pozrieť  na stránke:  Tabuľka výsledkov


Žiadne komentáre: