štvrtok 9. mája 2013

Slovensko Lotyšsko debakel alebo?


Hokejisti Slovenskej reprezentácie prehrali s papierovo slabším súperom Lotyšskom?
To je záhada. Po dvoch dňoch voľna nastúpili Slováci nepripravení. Vravíte, že boli pripravení. Možno, no sústredení určite neboli. Nič nevychádzalo, Prihrávky, buly, presilovky... Ako keby to ani neboli Slovenskí hráči. Čo sa teda s nimi stalo? Psychika?


Lotyšom stačilo 15 sekúnd hry na strelenie úvodného gólu stretnutia, Lotyšský hráč Cipulis sa o to postaral z buly. Naši okamžite reagovali a už v druhej minúte zápasu vyrovnali. Bol to zaujímavý priebeh zápasu,  tri strely za dve minúty zápasu a dva góly. Takto som ešte stále veril, že to bolo len náhoda – ten gól, ale oslabenia päť na tri a niekoľko ďalších vylúčení zobralo našim veľa herného času i chuti. Nevedeli sa dostať do zápasu a to im vydržalo až dokonca celého stretnutia.

Neskôr Lotyši vyvíjali nátlak na našu bránku, až sa jednému z nich podarilo v bránkovisku rukou v bránkovisku posunúť  puk pod brankára. To ši však všimol rozhodca a následne Lotyši trestným strieľaním premenili na 0 : 2. Tretí gól prišiel o čosi neskôr a tak prvá tretina znamenala pre našich mini debakel, s ktorým sa akosi nedokázali vyrovnať. Prvá tretina Slovensko vs. Lotyšsko skončila stavom 1 : 3. V druhej tretine padli dva góly jeden na našej strane a jeden zo strany Lotyšov. Posledná tretina nestojí „herne“ za zmienku.  Lotyši pridali ešte jeden gól a tak zápas skončil nešťastne 3 : 5 (1 : 3, 1 : 1, 1 : 1)

Čo pokladáte za hlavný dôvod toho, prečo dnes naši hokejisti prehrali?

Ale nebojte sa, naši hokejisti vyhrajú nad USA, Ruskom a tým dokážu, že si zaslúžia byť na majstrovstvách sveta.
Pozrite si výsledky zápasov Slovenskej reprezentácie


Žiadne komentáre: